• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.04.2018

22:27

SRBI POTOPILI CRNOGORCE! "Delfini" u Rijeci udavili "ajkule"!

Ostali sportovi

SRBI POTOPILI CRNOGORCE! "Delfini" u Rijeci udavili "ajkule"!

Podeli vest

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je u Rijeci selekciju Crne Gore sa 9:5 (3:2, 3:1, 2:1, 1:1) u utakmici prvog kola završnog turnira Evropa kupa

Srbiju su do prvog trijumfa u Grupi B vodili Duško Pijetlović i Filip Filipović sa po dva postignuta gola, a u strelce su se upisali i Dušan Mandić, Radomir Drašović, Miloš Čuk, Gavril Subotić i Strahinja Rašović.

Golove za Crnu Goru postigli su Marko Petković, Đuro Radović, Vladan Spaić, Dragan Drašković i Saša Mišić. 

Crna Gora je prva stigla do prednosti golom Spaića posle samo dvadesetak sekundi igre, ali je Srbija uspela da preokrene rezultat pogocima Strahinje Rašovića i Ćuka.

Radović je izjednačio na 2:2, a konačan rezultat prve četvrtine, četiri sekunde pre njenog isteka, postavio je Filipović. 

Izabranici Dejana Savića su dobro odigrali i drugu deonicu i samo su povećavali prednost. Pijetlović je Srbiji doneo dva gola prednosti na početku druge deonice, a na veliki odmor se otišlo sa plus tri pošto je Subotić pogodio mrežu Crne Gore uz zvuk sirene. 

Tačku na ovu utakmicu praktično je stavio Filipović već na početku treće četvrtine. On je bio siguran sa pet metara za vodjstvo Srbije od 7:3. 

Srbija je do kraja utakmice održavala prednost i nije dozvolila Crnoj Gori da meč učini neizvesnijim.

Vaterpolisti Srbije sutra igraju protiv Francuske, a Crna Gora protiv Hrvatske.

Hrvatska je prethodno u prvom meču Grupe B pobedila Francusku sa ubedljivih 20:5.

Mađarska i Grčka su u prvoj utakmici Grupe A odigrale nerešeno 9:9, dok je Španija slavila protiv Italije sa 11:4.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija