• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

21.04.2018

11:03

GOTOVO JE! Stanković završio reprezentativnu karijeru

Ostali sportovi

GOTOVO JE! Stanković završio reprezentativnu karijeru

Podeli vest

Dragan Stanković posle 13 godina koliko je nosio repezentativni dres definitivno se oprostio od nacionalnog tima 

Stanković je dluku doneo nakon meča za bronzu na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, i nije promenio mišljenje.

- Zanimljivo da je i selektor Nikola Grbić verovao da ću promeniti mišljenje, ali sam i njemu rekao da je gotovo. Rekao sam i saigračima pred meč protiv Belgije da moramo da pobedimo i da će to nekome biti prva, a nekome poslednja medalja u nacionalnom timu. Hvala im, ulepšali su mi kraj divnog perioda u životu. Trinaest godina je baš puno, iako mi svi kažu da sam mogao još -  rekao je za Žurnal Stanković.

On veruje da Srbija ima tim koji na narednim Olmpijskim igrama u Tokiju može da osvoji olimpijsku medalju.

- Ostavljam jednu sjajnu ekipu, vredne momke, divnu atmosferu. Siguran sam da će uraditi ono što ja nisam uspeo sa njima, da osvoje olimpijsku medalju. Biće teško da se kvalifikuju, što je uvek velika stvar, ali ne sumnjam u njih, jer generacija koja je osvojila sve što se moglo u mlađim selekcijama, sazrela je za najveća dela - poručio je dojučerašnji kapiten "orlova".

Stanković ima 32 godine, za 13 godina u nacionalnom timu osvojio je bronzu na SP 2010, zlato i četiri bronze na EP, kao i zlato, četiri srebra i jednu bronzu u Svetskoj ligi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija