• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.06.2018

08:56

AMERI UZELI MERU "ORLOVIMA"! Odbojkaši poraženi u Ligi nacija

Ostali sportovi

AMERI UZELI MERU "ORLOVIMA"! Odbojkaši poraženi u Ligi nacija

Podeli vest

Odbojkaška reprezentacija Srbije pretrpela je poraz na startu četvrtog vikenda Lige nacija, pošto je rano jutros u Hofman Estejtsu izgubila od SAD sa 3:0 (25:22, 25:16, 25:14)

Srbija je tako upisala četvrti poraz u deset utakmica i trenutno je osma na tabeli, dok je SAD na četvrtom mestu sa skorom 8-2.
Izabranici Nikole Grbića su ozbiljan otpor domaćinu pružili jedino u prvom setu. Vodila se izjednačena borba do završnice, kada su SAD uspele da se odvoje i set dobiju sa 25:22.

Tokom preostala dva seta Amerikanci su nedostižnu prednost stvorili posle drugog tehničkog tajm auta, pa su u drugom setu (16:12) Srbiji do kraja prepustili samo četiri poena (25:16), a u trećem setu dva (16:12, 25:14).
Uroš Kovačević je bio najbolji u redovima Srbije sa sedam poena, šest je upisao Marko Ivović, a Srećko Lisinac poen manje. SAD je do pobede vodio Aron Rasel sa 14 poena, dok je Metju Anderson upisao 13.

Srbija će večeras u dugom kolu igrati protiv Irana od 21.00.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija