• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vaterpolovesti.com

25.07.2018

15:00

MESO U MESO, BIĆE NEIZVESNO! Vaterpolisti Srbije spremaju osvetu Hrvatima!

Ostali sportovi

MESO U MESO, BIĆE NEIZVESNO! Vaterpolisti Srbije spremaju osvetu Hrvatima!

Podeli vest

Meso u meso, do poslednje sekunde! Srpski vaterpolisti oštre se za polufinale Evropskog prvenstva protiv Hrvatske, dužnika sa poslednjeg Svetskog prvenstva

Komšije su prošle godine pobedile Srbiju u finalu Mundijala i skinule je sa trona. Zato se sada puleni Dejana Savića oštre da uzvrate Hrvatima i sklone ih sa puta do novog zlata.

- Biće teško kao i uvek, otvorena muška borba. Meso u meso. Dosta zavisi od toga kako počne utakmica i kako će odbrane da reaguju. One su odlične na obe strane, golmani, bekovi, centri takođe. Neizvesno do kraja. Hladna glava i mirnoća odlučuju. Potrebna je i mentalna snaga. Ne bih se obazirao na poslednje utakmice. Po igrama dižemo formu i verujem da ćemo biti pravi kad treba - poručuje Andrija Prlainović.

Levoruki bombarder Dušan Mandić tvrdi da su "delfini" spremni za Hrvate i da imaju spremnu taktičku varijantu kojom će izenanditi komšije.

Očekuje nas pravi vaterpolo spektakl. Stvarno sa nestrpljenjem čekamo da počne taj meč. Najbitnija nam je naša odbrana. Ako budemo igrali kao protiv Mađarske, biće im jako teško. Bitno je da istrajemo. Oni igraju stvarno kao ekipa, traže centre do samog kraja. Neću da otkrivam celu taktiku, ali znamo šta ćemo da radimo - poručio je Mandić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija