• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2018

17:01

ZLATNE ODBOJKAŠICE NA PRIJEMU KOD VUČIĆA! Predsednik dobio specijalni poklon od Terzića!

Ostali sportovi

ZLATNE ODBOJKAŠICE NA PRIJEMU KOD VUČIĆA! Predsednik dobio specijalni poklon od Terzića!

Podeli vest

Ženska odbojkaška reprezentacija osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu, odakle je sinoć doputovala u Beograd. Predsednik Vučić je danas primio žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije, koja je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Jokohami, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, i preneo im zahvalnost čitave zemlje zbog radosti koje su donele

Hvala vam što ste nas naučile kako se ide do cilja i na sreći koju ste nam donele, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić članicama ženske odbojkaške reprezentacije, a one su uzvratile zahvalnošću za bezrezervnu podršku, koju im je pružio i koju su, kako je na prijemu kod predsednika rekla kapiten Maja Ognjenović, osetile u svakom trenutku tokom takmičenja. 

Predsednik Srbije rekao je da su pobede naših devojaka u Japanu obradovale sve građane Srbije i primetio da je zlato samo za odvažne, za hrabre, za one koji su spremni na žrtvu.


- Hvala vam što ste nam svima pokazale lekciju na koji način se dolazi do cilja.Hvala za sve što ste uradile, i na sreći koju ste nam pružile. Mi vas molimo da naš narod još mnogo puta obradujete, a mi ćemo moći da vratimo izgradnjom novih objekata - rekao je Vučić.


- Čestitam kapitenu Maji Ognjenović i svim igračicama na velikom zanosu. Pomenuo sam poen na 13:12, kad su cela Srbija i Republika Srpska drhtale, a vi ste bile smirene - rekao je predsednik Vučić odbojkašicama i dodao:

- Izdržale ste, bile uverene da pobeđujete - alal vera još jedanput... - poručio je Vučić i dodao: - Nadamo se da ćete doneti zlato i sa Olimpijskih igara, a ako i ne bude, toliko ste zlata doneli ovoj zemlji, da ćemo uvek biti zadovoljni.

- Srbija je ponosna na vas, a vi gledajte da se još nekoliko puta vratite sa ovakvim odličijima. Živela Srbija - zaključio je Vučić. 
 

Foto: pink.rs

Kapiten Maja Ognjanović zahvalila se u ime celog tima predsedniku Srbije na podršci i prijemu.

- Naš put do medalje zaista nije bio ni malo lak, ali smo izuzetno srećne i ponosne kada osvajamo medalje za našu državu i narod. Daćemo sve od sebe da tako bude i u budućnosti. Hvala vam na bezrezervnoj podršci, verujte da smo je osetile u svakom trenutku takmičenja i ona nam je puno značila - rekla je Ognjanović.

Devojkama se na pobedi zahvalio i MIlorad Dodik u ime svih ljudi iz Republike Srpske!

Maja je predsednicima Srbije i RS uručila poklone - odbojkaške lopte sa potpisima svih igračica i članova stručnog štaba, a od selektora Zorana Terzića prersdnik Srbije dobio je zlatnu medalju sa Svetskog prvenstva u Japanu.

- Vaša pobeda u Japanu je značajna za celokupni srpski narod. Hvala vam što ste nas naučile kako se ide do cilja! - rekao je predsednik Vučić.

Zabavni program povodom dočeka naših zlatnih devojaka počinje u 18 časova, dok će se one na čuvenoj terasi pojaviti sat vremena kasnije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Una

pre 5 godina

Bravo zlatne nase curice.Sve pohvale vi ste nas ponos Srbije.

Banjo

pre 5 godina

Sta ce dodik sa desne strane predsednika? Poceo i on da prima cestitke od nasih sportista.

Preduzetnik od zajma za prepor

pre 5 godina

Da se malo doniraju zlatne devojke.

Vuk

pre 5 godina

Vi ste ponos Srbije.Pokazale ste sada celom svetu ko smo i sta mozemo..mala zemlja,a tako jaka.Svaka vam cast i hvala!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija