• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2018

10:39

ŠUMI JE GENIJE, UVEK ĆU BITI NJEGOV NAVIJAČ! Hamilton: Mihael je i dalje najbolji svih vremena!

Ostali sportovi

ŠUMI JE GENIJE, UVEK ĆU BITI NJEGOV NAVIJAČ! Hamilton: Mihael je i dalje najbolji svih vremena!

Podeli vest

Luis Hamilton ove nedelje osvojio je petu šampionsku titule u karijeri u Formuli 1 i izjednačio sa Manuelom Fanđom po broju trofeja

 

Nije mali broj onih koji misle da može da nadamaši legendarnog Nemca Mihaela Šumahera koji ima sedam titula.

- Znam kakve su moje sposobnosti, ali otac mi je uvek govorio da moram da pričam na stazi, još kada sam imao osam godina. Želim da moji rezultati i rezultati drugih stvari koje radim van sporta doprinesu, pa da ljudi mogu da formiraju mišljenje. Ali, Mihael je i dalje prilično po broju pobeda ispred mene i morate da kažete da je i dalje najbolji svih vremena - kazao je Luis Hamilton. 

Britanac se ipak nada da će se približiti legendarnom Nemcu.

- Nisam razmišljao o tome koliko on ima trofeja, pošto sam pokušavao da se koncentrišem na ovu titulu. Ne znam da li ću imati prilike da osvojim više, ko zna, ali daću sve od sebe da to ostvarim, 91 pobeda, na primer, to je mnogo pobeda. Ima još mnogo do toga, ali biću ovde još nekoliko godina i nadam se da ću mu se makar približiti. Mihael je bio takav genije po tome kako se uklopio u Ferari i šta je uradio sa ekipom. Uvek ću biti njegov navijač - zaključio je petostruki šampion Formule 1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija