• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.11.2018

13:12

NE MOŽE DA HODA, NITI DA PRIČA, A PONEKAD PLAČE! Otkriveni detalji o zdravlju Mihaela Šumahera

Ostali sportovi

NE MOŽE DA HODA, NITI DA PRIČA, A PONEKAD PLAČE! Otkriveni detalji o zdravlju Mihaela Šumahera

Podeli vest

Malo šta se zna o zdravstvenom stanju legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, ali su otkriveni neki novi detalji

Britanski tabloid "Ekspres" nedavno je objavio tekst pod nazivom: "Gde je Mihael Šumaher? Hoće li mu ikada biti bolje?"

- Po onome što znamo o njegovim povredama, Šumaher ne može da hoda, ni da razgovara, ali izvori tvrde da može da pokaže emocije. Prema izvaštajima o zdravstvenoj zaštiti, Šumaherovi računi za kućnu negu premašili su 22 miliona evra - navodi se u tekstu ovog tabloida.

Francuski časopis "Paris Match" navodno ima izjavu jednog člana familije.

- Kad ga stavite u invalidska kolica i okrenete prema prekrasnoj panorami planina s pogledom na jezero, Mihael ponekad plače.

Njegova deca i supruga nisu izgubili nadu da će se Mihael ipak oporaviti.

- Hoće li Šumaher ikada više izaći u javnost? Od male količine informacija koje je do sada dala njegova porodica, čini se da neće biti vidljiv u javnosti u skorije vreme. Međutim, izvor je rekao: Korina i deca se svakog dana nadaju medicinskom čudu. Porodični prijatelj je takođe otkrio da je legenda dobro, ako se uzme u obzir situacija i okolnosti u kojima se nalazi - zaključuje se u tekstu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija