• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2018

20:10

POČELA DRUGA RUNDA EP! Francuskinje očitale lekciju Dankinjama, pobeda Crnogorki!

Ostali sportovi

POČELA DRUGA RUNDA EP! Francuskinje očitale lekciju Dankinjama, pobeda Crnogorki!

Podeli vest

Na početku druge faze Evropskog prvenstva za rukometašice u Francuskoj u Grupi 1 u kojoj je i Srbija, domaćin šampionata je lako pobedio Dansku - 29:23 (17:11)

 
Od starta su Francuskinje nametnule tempo i lako su izašle na kraj sa Danskom. Minko Nze je bila najefikasnija kod Francuskinja sa šest golova. Na drugoj strani, najbolja su bile Hansen i Jorgensen sa po četiri pogotka.

Crnogorke su u Nantu savladala Švedsku rezultatom 30:28.  Kapiten Jovanka Radičević sa devet i Majda Mehmedović sa sedam golova su predvodile pobedničku ekipu, a fantastična na golu bila je Milena Rajčić sa 15 odbrana, od kojih je jedan sedmerac. "Lavice" sada imaju dva boda, koliko i Švedska, ali Francuska i Rusija imaju po četiri, pa su šanse da će izboriti jedno od prva dva mesta za plasman u polufinale, ipak u domenu teorije.

Srpske rukometašice u subotu od 18 časova igraju sa Rusijom u Nantu. 

Izabranice Ljubomora Obradovića su na dva boda, posle ubedljivog trijumfa nad Danskom u poslednjem meču Grupe A.

 

EVROPSKO PRVENSTVO

Grupa 1

Četvrtak
Francuska - Danska 29:23
Švedska - Crna Gora 28:30 

Subota
Srbija - Rusija 18.00

Tabela




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija