• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2018

09:43

SPREMITE SE ZA NOVI SPEKTAKL! WBC odobrio revanš Vajldera i Fjurija

Ostali sportovi

SPREMITE SE ZA NOVI SPEKTAKL! WBC odobrio revanš Vajldera i Fjurija

Podeli vest

Svetski bokserski savet (WBC) odobrio je revanš borbu između Amerikanca Dionteja Vajldera i Britanca Tajsona Fjurija, koji su proteklog vikenda imali spektakularan okršaj završen bez pobednika

Obojica boraca su izjavila da žele revanš, Vajlder zbog nedovršenog posla, a Fjuri jer je uveren da je zaslužio pobedu u Kaliforniji. 

Fjuri i njegov tim se zalažu da se revanš održi u Velikoj Britanije, a poprište novog spektakla, ako je gledati prema njihovim željama, trebalo bi da bude ili čuveni "Vembli" ili "Old Traford".

Podsetimo, prošlog vikenda u noći između subote na nedelju, duel između Britanca i Amerikanca završen je remijem bez obzira na to što je Vajlder obarao Fjurija u 9. i 12. rundi, od čega je ovo drugo smatrao za nokaut.

Budući da više nema nikakvih prepreke, osim lokacije, za koju se osim Velike Britanije spominje i Las Vegas, najverovatnije na proleće ćemo gledati novi okršaj Vajldera i Fjurija.

Vajlderov obavezni izazivač za titulu prvaka sveta je Dominik Brazejl, ali ova odluka WBC mu omogućava da se opet bori sa Fjurijem, a da ne ostane bez pojasa.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija