• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2018

15:32

(VIDEO) KRV JE IŠLA NA SVE STRANE! Nelson pobedio Oliveiru u jezivom okršaju

Ostali sportovi

(VIDEO) KRV JE IŠLA NA SVE STRANE! Nelson pobedio Oliveiru u jezivom okršaju

Podeli vest

Islandski ultimat-fajter Gunar Nelson vratio se u oktagon posle godinu i po dana i trijumfovao protiv Brazilca Aleksa Oliveire u jednoj od najjezivijih borbi koje su viđene u borilačkim sportovima

U borbi koja se odigrala u Torontu pobednik je rešen u drugoj rundi kada je Nelson gušenjem s leđa pobedio Oliveiru, a prethodno ga je uništio brutalnim udarcem laktom.

Scena borbi između njih dvojice u nekom delovima je izgledala prilično jezivo zbog ogomne količine krvi koja je viđena u oktagonu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija