• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2018

19:16

"DELFINI" POTOPILI HRVATE! Penali doneli sreću Srbiji!

Ostali sportovi

"DELFINI" POTOPILI HRVATE! Penali doneli sreću Srbiji!

Podeli vest

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu nad Hrvatskom u kvalifikacijama za Svetsku ligu i to posle peteraca - 11:9

Namučili su se "delfini" protiv komšija, koje su vodile tokom celog meča. Tek na samom kraju golom Dušana Mandića Srbija je došla do izjednačenja koje joj je donelo peterce.

Kod izvođenja penala golman Branislav Mitrović je jedan odbranio, dok je drugi završio na stativi, a igrači Srbije su bili sigurni i posle 7:7 u regularnom delu, izborili su konačnu pobedu od 11:9.

Hrvatska je tokom utakmice imala mnogo sreće, jer su joj se prečka i stative nebrojeno puta zatresle, ali su vodili u jednom momentu i sa tri gola prednosti.

Na dva minuta pre kraja komšije su imale peterac da povedu dva razlike i praktično reše utakmicu, ali je Mitrović i taj udarac odbranio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija