• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

02.01.2019

10:26

(VIDEO/FOTO) SRPSKA ODBOJKAŠICA MILENA RAŠIĆ ZA INFORMER: Želim da se zaljubim u 2019!

Ostali sportovi

(VIDEO/FOTO) SRPSKA ODBOJKAŠICA MILENA RAŠIĆ ZA INFORMER: Želim da se zaljubim u 2019!

Podeli vest

Novogodišnja želja mi je da se u 2019. zaljubim, kaže naša odbojkašica Milena Rašić! Prethodnih 12 meseci bili su veoma uspešni za Milenu - osvojila je Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom Srbije, a sa turskim Vakifbankom uzela je evropsku i svetsku titulu


Uz to, Rašićeva je proglašena za najboljeg blokera na Svetskom prvenstvu i na Svetskom klupskom prvenstvu. Teško da je moglo bolje, a Milena želi da joj naredna godina bude podjednako dobra i na ljubavnom planu.

Jeste li zadovoljni 2018. godinom?

- Ovo mi je bila godina kao iz snova, ostvarila sam uspeh u svakom takmičenju u kojem sam učestvovala. Još uvek ne mogu da verujem koliki smo uspeh postigle. Ako 2019. bude upola dobra kao ova godina, ja ću biti srećna.


Imate li neku posebnu želju za Novu godinu?

- Volela bih da se zaljubim u 2019, to mi je glavna želja. Dosad sam teško uspevala da uskladim emotivni život sa obavezama u klubu. Pored toga, želim sve najbolje mojoj porodici i da me zaobiđu povrede.

Uspešna i lepa, a bez partnera. Zbog čega?

Foto: Peđa Milosavljević

 

Neću u manekenke


Slikali ste se u donjem vešu za klupski kalendar dok ste igrali u Kanu. Imate li u planu da se bavite modom kada završite karijeru?
- Ne bih ja mogla da budem model, ne bih se snašla. Znam dve poze za slikanje i to je to. Čak i kada sam se slikala za kalendar u Kanu morali su pola sata da mi objašnjavaju kako da stanem. Bilo je to lepo iskustvo za mene i stvarno sam uživala, ali ne bih mogla time profesionalno da se bavim.
Iako ste uglavnom u sportskoj opremi, šta volite da nosite van terena?
- Neko uživa u štiklama, ali ja i ne baš. Ponekad imam osećaj da bih noge polomila kad bih stala na štikle. Navikla sam na sportsku opremu i tu se najbolje osećam. Ali kad se sređujem volim da nosim haljine i da se skockam, samo bez štikli.


- Teško je ostvariti sa nekim vezu kada često putujete. Jedino ako neko ima sreće pa da upozna nekog u gradu u kojem igra. Ako u početku veze ne provodite dovoljno vremena zajedno, onda je teško napraviti bazu odnosa koji može da funkcioniše na duge staze. A moj problem je da ja nikada nisam u istom gradu sa tom nekom osobom od starta i onda je teško da veza opstane, iako se ja stvarno ponadam.

Zasad u kolekciji imate evropsko i svetsko zlato. Možemo li da očekujemo najsjajnije odličje i sa Olimpijskih igara?

- Dosad sam uvek govorila da mi nedostaje to svetsko zlato, a sad mogu da kažem da mi nedostaje samo olimpijsko. Verujem da ćemo u Tokiju 2020. imati velike šanse da se popnemo na najviši stepenik pobedničkog postolja. Na prethodnim Igrama smo osvojili srebro, ali sad čitav odbojkaški svet smatra da možemo do zlata.

Da li ste nekad pomislili da vam je dosta odbojke?

- Često mi se dešava da kažem "ne mogu više, muka mi je od svega". Najozbiljnije je bilo pre dve godine, kad sam imala ozbiljniju povredu stopala i trebalo mi je dosta vremena da se oporavim i vratim na teren. Mada, razočaram se ja i posle neke loše utakmice ili treninga, samo me to ne drži dugo.

Gde ćete dočekati Novu godinu?

- Posle dosta godina biću za doček u Beogradu i zbog toga sam veoma srećna. Biću sa prijateljima u jednom restoranu, to će više biti privatna proslava.

 

Foto: Peđa Milosavljević

Milena Rašić

Foto: Peđa Milosavljević

 

 

Foto: Peđa Milosavljević

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija