• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

04.01.2019

23:01

MAKEDONCI LAKO SA SRBIMA! Rukometaši glatko izgubili u Skoplju

Ostali sportovi

MAKEDONCI LAKO SA SRBIMA! Rukometaši glatko izgubili u Skoplju

Podeli vest

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je u Skoplju od Makedonije sa 37:31 (19:13) u prijateljskoj utakmici

Pred oko 3.000 gledalaca reprezentativci Srbije nisu prikazali igru iz duela sa Tunisom u Smederevu, a priliku za popravni imaće u meču zatvorenog tipa u subotu od 15 časova.

Odbrane Vladimira Cupare i igra na pivotmena Mijajla Marsenića u napadu bili su glavni adut Srbije u uvodnih deset minuta, posle kojih je rezultat bio 6:5 za sastav Nenada Peruničića.

Podigli su Makedonci nivo igre u odbrani, dok je u napadu igra sa dva pivotmena pravila puno problema srpskom timu. Nekoliko lakih golova preko Kuzmanovskog i Manaskova doveli su domaći sastav do velike prednosti - 14:9 u 24. minutu, da bi se na poluvreme otišlo pogotkom Peševskog za 19:13.

Selektor Peruničić dao je šansu svim igračima, ali su Makedonci nastavili sa odličnom partijom sve do maksimalnih 12 golova razlike u 46. minutu (31:19). Dobra golmanska rola Svetislava Verkića i motivisani srpski igrači koji su želeli da poprave utisak u završnici utakmice uspeli su da smanje rezultatski minus.

Stefan Vujić i Vanja Ilić istakli su se golgeterski u završnici sa po četiri gola za konačnih 37:31.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija