• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2019

21:58

(FOTO) FRANCUZI DEMOLIRALI SRBIJU! "Orlovi" igrali samo prvo poluvreme

Ostali sportovi

(FOTO) FRANCUZI DEMOLIRALI SRBIJU! "Orlovi" igrali samo prvo poluvreme

Podeli vest

Rukometna reprezentacija Srbija ubedljivo je poražena od Francuske 32:21 u drugom kolu Svetskog prvenstva u Nemačkoj

Nakon početnog vođstva favorizovanih "galskih petlova" izabranici Nenada Peruničića su se konsolidovali i imali vođstvo sve do 24. minuta kada su Francuzi preko Remilija stigli do prednosti od 11:9.

Od tog momenta oni nisu ispuštali vođstvo, koje je do poluvremena u nekoliko navrata dolazilo do plus četiri, a zaustavilo se na tri razlike (15:12) pred odlazak na odmor zahvaljujući urnebesnom golu Mošića.

Foto: Reuters

 

U nastavku potpuno ista slika iz drugog dela prvog poluvremena, Srbija je bila nemoćna pred jakom i dobro organizovanom Francuskom pa se u postavljalo pitanje samo sa kolikom razlikom će se završiti utakmica u korist "galskih petlova".

Foto: Reuters

 

U završnih desetak minuta prednost Franuza je išla i do visokih 11 razlike sa kojom se i završilo.

Najefikasniji kod Francuza bili su Remili i Fabregas sa po pet pogodaka, dok je Srbiju predvodio Bogdan Radivojević sa jednim više.

Srbija nakon dva kola je ostala na jednom bodu stečenom u uvodnom remiju protiv Rusije, a u narednom kolu igraće u ponedeljak protiv Brazila koji je nešto ranije poražen od Nemačke sa 34:21, dok je prethodno je Rusija slavila protiv Koreje sa 34:27.

Poredak na tabeli grupe A posle zavšenog drugog kola je takav da su Nemci prvi sa četiri boda, koliko imaju i drugoplasirani Francuzi. Prate ih Rusi sa bodom manje, Srbija je sa jednim bodom četvrta, dok su najlošije rangirani Brazil i Koreja koji su ostali na nuli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija