• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2019

18:51

KOBAJAŠI TOTALNO PODBACIO ništa od istorije, sjajni KUBACKI mu poremetio planove!

Ostali sportovi

KOBAJAŠI TOTALNO PODBACIO ništa od istorije, sjajni KUBACKI mu poremetio planove!

Podeli vest

Japanac Rjoju Kobajaši nije uspeo da uđe u istoriju i postane prvi ski skakač u istoriji sa sedam pobeda u nizu, pošto nije trijumfovao u Val di Fjemeu. Pobednik je bio David Kubacki

Posle trijumfa na Novogodišnjoj turneji Četiri skakaonice, gde je slavio na sve četiri stanice, Kobajaši je upisao pobedu i u subotu na takmičenju u Val di Fjemeu, što mu je bio šesti trijumf. Međutim, totalno je podbacio u nedelju. 

Nakon prve serije u Val di Fjemeu Japanac nije vodio. Skočio je 128 metara i za liderom Davidom Kubackim koji je skočio 129,5 metara kaskao 2,4 boda, imao ja 120,4. 

U drugoj seriji Kobajaši je baš podbacio sa skokom od 122,5 metara, dok je Kubacki leteo do 131.5 metara i overio pobedu sa 271,10 bodova. Japanac je na kraju završio na sedmoj poziciji (249,20).

Drugi je bio Stefan Kraft (257,20 bodova), a treće mesto zauzeo je Kamil Stoh (265,90).




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija