• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.02.2019

10:59

(VIDEO) MAJK TAJSON ZAPALIO DŽOINT OD POLA METRA! Pogledajte bivšeg šampiona kako se drogira!

Ostali sportovi

(VIDEO) MAJK TAJSON ZAPALIO DŽOINT OD POLA METRA! Pogledajte bivšeg šampiona kako se drogira!

Podeli vest

Nakon impresivne bokserske karijere prožete profesionalizmom i napornim treninzima Majk Tajson (52) odlučio je da živi život punim plućima, ili u ovom slučaju, plućima punim dima 'trave' nakon što je zapalio polumetarski džoint na festivalu marihuane u Kaliforniji

Tajson je na festival stigao kao specijalan gost, a imao je izazov da od "najopasnijeg" čoveka na svetu postane najnaduvaniji.

Majk je veliki ljubitelj "trave", a u kalifornijskoj Dolini smrti poseduje ogromni ranč na kom uzgaja kanabis. Odlučio je da ga otvori nakon što je u toj državi legalizovana "trava" u rekreativne svrhe.

Priznao je da je umeo da zapali džoint i tokom karijere, ali se naduvan borio samo u jednom meču. Bilo je to davne 2000. protiv Endrua Golota, a Majk tvrdi da "trava" nije uticala na njega.

Popularni časopis Forbs smatra da će Majk Tajson do 2021. imati 24,5 milijarde dolara, a da će najveće bogatstvo zaraditi rančem marihuane u Kaliforniji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@miketyson Smoking A Fatty W/ @breal @brealtv ?? Tag a friend ? Follow @cmw420tv

A post shared by Cannabis Marijuana Weed (@cmw420tv) on Feb 7, 2019 at 5:45pm PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija