• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2019

21:37

PODRHTAVAĆE TLO, SUDAR NEPORAŽENIH! Džošua i Miler uči u oči 1. juna!

Ostali sportovi

PODRHTAVAĆE TLO, SUDAR NEPORAŽENIH! Džošua i Miler uči u oči 1. juna!

Podeli vest

Šampion teške kategorije u boksu Entoni Džošua zakazao je novu borbu, on će 1. juna boksovati protiv Amerikanca Džarela Milera

Spektakl će se održati u Medison Skver Garden, a Džošua i Miler boriće se za  VBA, VBO i IBF pojas!

Miler nije doživeo poraz u karijeri, od 23 borbe ima 22 pobede i jedan remi, od čega je 20 pobeda zabeležio nokautom. Trenutno je na rang listi VBA četvrti na listi.

Biće ovo Džošui četvrto branjenje titule, pošto je od nokautiranja Vladimira Klička 2017. godine uspeo u tri naredne borbe da dokaže dominaciju u teškoj kategoriji i da slavi protiv Karlosa Tejkama, Džozefa Parkera i Aleksandera Povetkina.

Protiv Milera, za koga stručnjaci boksa kažu da boksuje slično kao Majk Tajson, neće biti lako. U dosadašnjoj karijeri Džošua ima 22 borbe i isto toliko pobeda, od čega 21 nokautom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija