• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.02.2019

13:57

ŠPANOVIĆEVA PUNA SAMOPOUZDANJA DOČEKUJE "SERBIAN OPEN": Nadam se da ću stići do najboljeg rezultata ove sezone

Ostali sportovi

ŠPANOVIĆEVA PUNA SAMOPOUZDANJA DOČEKUJE "SERBIAN OPEN": Nadam se da ću stići do najboljeg rezultata ove sezone

Podeli vest

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović očekuje da na "Serbian openu" u Beogradu ostvari najbolji rezultat ove sezone u skoku u dalj i napravi pravu uvertiru pred šampionat Evrope u Glazgovu

Atletski miting "Serbian open", četvrti po redu, održava se u sredu u hali na Banjici sa početkom u 17 sati, a prema njenim rečima cilj joj je da dođe do najboljeg rezultata ove sezone.

- Ovu sezonu doživljavam na jedno potpuno drugačiji način. Pre svega sam srećna što sam se posle teške povrede vratila tako brzo na stazu. Uživam u takmičenjima i pripremama za Evropsko prvenstvo. Nadam se da ću sutra u Beogradu uz podršku porodice, prijatelja i ljubitelja atletike doskočiti i do najboljeg rezultata ove sezone - rekla je Španović, a prenosi sajt Atletskog saveza Srbije.

Španović u Beogradu nastupa nakon pobede na mitingu u Birmingemu, gde je slavila rezultatom od 6,78 metara.

- Biće to poslednja provera pred Evropsko prvenstvo. S obzirom da Ivana obožava da skače pred domaćom publikom iskoristićemo atmosferu da napravi što bolji rezultat kako bi sa velikim samopouzdanjem otišla u Glazgov - dodao je trener Goran Obradović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija