• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2019

21:34

NA HRVATE U NAJJAČEM SASTAVU! "Delfini" se zagrevaju sa okršaj sa komšijama!

Ostali sportovi

NA HRVATE U NAJJAČEM SASTAVU! "Delfini" se zagrevaju sa okršaj sa komšijama!

Podeli vest

Srpski vaterpolista Dušan Mandić rekao je da je utakmica protiv Rumunije (13:6) pokazala da ima reprezentacija ima potencijal

- Najlepše je to što je ova ekipa, iako prvi put igra u ovakvom sastavu, imala ovakvu utakmicu. Možemo da budemo zadovoljni jer imamo mlade i talentovane igrače sa velikim potencijalom, što smo i pokazali u ovoj utakmici - rekao je Mandić za RTS posle utakmice u Subotici.

Srpski vaterpolisti su ostvarili i treću pobedu u Evropa kupu. Savladali su Rumuniju sa 13:6 u trećem kolu Grupe D. Naredni rival biće Hrvatska.

- Utakmica protiv Hrvatske će biti izuzetno teška i mislim da ćemo protiv nje igrati u najjačem sastavu -  naveo je Mandić.

Utakmica protiv Hrvatske igraće se 12. marta u Sisku.

Srpski vaterpolisti rekli su da je reprezentacija u pobedi nad Rumunijom pokazala da može mnogo i da ima perspektivu.

- Zaslužena pobeda. Poštovali smo dogovor iz svlačionice, mislim da smo ispunili selektorove zahteve. Ovaj tim može dosta, ali moramo sada da nastavimo još više da radimo - rekao je Nikola Lukić posle utakmice u Subotici.

Nikola Vučinić je naveo da je prezadovoljan.

- Od početka je bio naš ritam igre i rezultat je sve pokazao. Čestitam Rumunima na igri, ali smo bili daleko bolji rival. Prezadovoljan sam, ovaj tim je pokazao da ima perspektivu - kazao je Vučinić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija