• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2019

14:31

IRAC ĆE POLUDETI OD BESA! Habibov menadžer izvređao Konora: On je SLOMLJEN čovek!

Ostali sportovi

IRAC ĆE POLUDETI OD BESA! Habibov menadžer izvređao Konora: On je SLOMLJEN čovek!

Podeli vest

Ne staje rat između Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora, novi front otvorio je Habibov menadžer Ali Abdelaziz

On je u intervjuu za TMZ prozvao irskog borca, pa tvrdi da ne želi revanš o kojem se toliko priča. 

- Konor ne želi revanš. Njegov otac ne želi da da ima ništa s tim, kao i njegova majka, njegova deca, žena... Čitava zemlja Irska. Oni ča ne žele da napišu tu reč na papiru. Oni su svi - strah! Strah je taj koji pustoši po Irskoj. Strah je taj koji pustoši severnim delom Evrope - grmeo je Ali.

Foto: AP PHOTO

Habib Nurmagomedov i Konor Mekgregor

Nije se tu zaustavio, nego je još žešće osuo po Konoru.

Oni ne žele Habiba, žele borce poput Andersona ili Keronea, to su tipovi s kojima se mogu igrati mentalne igrice. Ali ja vam kažem, ako se bude borio protiv Keroneo, on će ga pobediti. Konor Mekgregor je slomljen čovek, ima čitav niz problema sa zakonom. Ljudi ga tuže za neke stvari. Ne trebaju mu sada nikakvi dodatni problemi. Ja uvek kažem, ako ne možeš podneti sve te probleme, nemoj se s njima ni hvatati u koštac. Na kraju, meč mora da ima  nekog smisla.

Foto: AP PHOTO

Tekst potpisa

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija