• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2019

12:47

PUT DO ZVEZDA! Veljko Ražnatović već najbolji borac u Srbiji!

Ostali sportovi

PUT DO ZVEZDA! Veljko Ražnatović već najbolji borac u Srbiji!

Podeli vest

Srpskog boksera Veljka Ražnatovića (22) u Jagodini 9. marta čeka šesti profesionalni meč, a do sada je svih pet rivala savladao.

Ražnatović već najbolji borac u Srbiji!

Isosa Mondo (39), iskusni borac iz Francuske, biće najveći izazov u karijeri mladog srpskog borca u kruzer kategoriji, ali i prilika da se napreduje na svetskoj rang-listi boksera.

To je preduslov za borbe za šampiona Evrope, sveta i u najjačim kategorijama. Trenutno je na rang-listi relevantnog sajta specijalizovanog za boks "BoxRec" prvi u Srbiji, a 158. na svetu u konkurenciji od 1.188. boraca.

Međutim, Veljko ne planira tu da se zaustavi.

- Biti prvi u ulici, selu, gradu, najbolji u školi, je veliki uspeh, a kamoli biti broj jedan u državi u boksu, među toliko kvalitetnih boraca. Međutim, kako sam došao tu, mogu lako i da skliznem ako ne nastavim da profesionalno pristupam treninzima i mečevima. Trener Jovan Rakonjac me je naučio da idem korak po korak. Cilj mi je da imam što više kvalitetnijih borbi, a do njih se dolazi upravo tako što se napreduje na tim listama - kaže Veljko za Informer.

(VIDEO) BRUTALNO! KOLENOM U GLAVU I ZAVRŠENA PRIČA! Rusa jedva vratili među žive!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija