• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2019

12:09

(VIDEO) STRAŠNA SERIJA UDARACA! Samo je pao na kolena - Silva razneo "Crnu zver"!

Ostali sportovi

(VIDEO) STRAŠNA SERIJA UDARACA! Samo je pao na kolena - Silva razneo "Crnu zver"!

Podeli vest

Bila je to strašna borba... UFC 146 u Vičiti bio je pravi spektakl. Džunior dos Santos bio je bolji od Dereka Luisa i to nokautom u drugoj rundi

Bivši šampion u teškoj kategoriji je ponovo pokazao koliko je dobar! Razneo je rivala koji nosi nadimak "Crna zver". 

Posle izjednačene prve runde, Luis je krenuo jako u drugoj, i to mu se obilo o glavu. Usledila je strašna serija udaraca Brazilca, a sudija nije imao izbora morao je da prekine meč.

Dos Santos nije imao milosti. 

- Želim da se borim. Iskreno, ne razumem kako iko može da bude bolje rangirani borac od mene. Želim da povratim pojas - poručio je Brazilac posle meča.

SRBIN U ŠOKU ZBOG HRVATA! Naš najbolji MMA borac emotivan zbog bolesti učitelja

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija