• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2019

14:04

POSLE HAOSA U SPLITU! Hrvat poručio: Zalutaj u Beogradu sa pogrešnom trenerkom...

Ostali sportovi

POSLE HAOSA U SPLITU! Hrvat poručio: Zalutaj u Beogradu sa pogrešnom trenerkom...

Podeli vest

Posle skandala u Splitu, strasti se još uvek nisu smirile. Pred vaterpolo utamicu igrači Crvene zvezde su napadnuti, a tim povodom još jednom se oglasio prvi čovek Regionalne lige Perica Bukić

On nije uradio ništa da tenzija spadne. Ponovo je pokušao da opravda dešavanja u Splitu. Liga se nastavila, naši klubovi igraju normalno, ali... Bukić je još jednom pokušao da kaže da je sve to moglo da se dogodi u Beogradu.

- Taj animozitet između određenih sredina postoji, a još me više žalosti kad se to događa i u Hrvatskoj, između Dubrovnika, Zagreba, Splita, Šibenika, Rijeke. Sport treba da bude fešta, veselje, a ne prilika za 50 huligana s jedne i njih 50 s druge strane za sudar na nekoj benzinskoj pumpi - rekao je on za  portal 100odsto.hr.

Nastavio je u istom ritmu. 

- To treba svesti u okvire da se takvi događaji izbegavaju i onemogućavaju. Što se tiče ovoga u Splitu, mi smo svi ekspresno osudili taj incident, a i oni su trebali da budu malo oprezniji, ne baš da hodaju u trenerkama Zvezde po Splitu. Pa imaju oni i problema u Beogradu kad sa krivom trenerkom – zalutaš. Znamo za taj odnos Hrvatske i Srbije u odnosu na istoriju, rat, tu treba biti oprezan i pametan - rekao je Bukić.

 

JELENIĆ "OLADIO" HRVATE: Ne interesuje nas šta oni misle!

(FOTO) KRALJ POKAZAO RANU OD NOŽA: Vikao sam "Crnogorac sam", da bi znali koga su ubili!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
raskoljnikov

pre 5 godina

' ... Njegova poruka nije do kraja jasna... ' ....... na protiv !! .. njegova poruka je potpuno jasna !

Dec

pre 5 godina

Realno je u pravu. Ajde prošetajte po Beogradu u trenerci ili majici Zvezde ili Partizana i kad tad ima neko da nasrne na vas.

Vlado

pre 5 godina

Ne opravdavam ništa, ali nažalost u pravu je, jer ni u Beogradu ne možeš prošetati u trenerki sa grbom Hrvatske a da ne "zasmetaš" nekome. Setimo se samo Francuza Tatona!

shooster

pre 5 godina

Necemo da se lazemo uvek ima budala i nitko ne zna i nije siguran setao po Beogradu sa hrvatskim znakovima i po Splitu sa srpskim

Deda Nole

pre 5 godina

Covek ocevidno izvrce stvari,ustasa ostaje ustasa,fuj bre !

MG

pre 5 godina

U Splitu niko nije zalutao jer se sve desavalo u centru.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija