• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2019

17:57

HAMILTON ŠOKIRAO NAVIJAČE! Britanac razmišlja o povlačenju iz Formule 1!

Ostali sportovi

HAMILTON ŠOKIRAO NAVIJAČE! Britanac razmišlja o povlačenju iz Formule 1!

Podeli vest

Šampion sveta u Formuli 1 Luis Hamilton priznaje da sve češće razmišlja da napusti najbrži cirkus na svetu

Neprikosnoveni vozač Mercedesa ima ugovor do 2020. godine, međutim, verovatno da neće doći do nove saradnje, a možda bude raskida iste i pre isteka.

- To je nešto o čemu dosta razgovaram sa ljudima, do sada sam bio isključivo u Formuli 1. Takmičim se od svoje osme godine i znam da će mi biti jako teško kad budem doneo odluku da se povučem. Tako je sa svakim vozačem kada prestane da vozi u Formuli 1.

(VIDEO) PONOVO TAMO GDE PRIPADA! Hamilton stigao do prve pobede u sezoni, pa se obratio nesrećnom kolegi!

(FOTO) HAMILTON KRALJ DRAME U BAHREINU, baksuzni Ferari!

Kaže da bi mogao da se oproba u Formuli E, vozila na električni pogon.

- Za sada, ostajem u Formuli 1 i sve dok budem spreman i zdrav trudiću se da ostvarim dobre rezultate. Pretpostavljam da ima i drugih Serija za mene. Fernando Alonso je u Indikaru, a vidite i kako Kimi Raikonen pomera granice - zaključio je Hamilton


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija