• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2019

19:41

RUKOMETAŠI BILI NADOMAK SENZACIJE! Srbija ispustila pobedu protiv Hrvatske!

Ostali sportovi

RUKOMETAŠI BILI NADOMAK SENZACIJE! Srbija ispustila pobedu protiv Hrvatske!

Podeli vest

Rukometna reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 25:25 (13:13) u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Hrvatske

Čitav meč protekao je u egalu, a na kraju je takav bio i konačan rezultat. Mogla je naša selekcija i do pobede, vodila je u drugom poluvremenu u nekoliko navrata sa dva razlike, ali su Hrvati iskoristili devetominutni period bez gola naše reprezentacije i vratili se u meč.

"KOCKASTE" ČEKA PAKAO! Vujović: Hrvati su jači, ali u Areni će biti vatrena atmosfera!

Prvo poluvreme, bar veći deo njega, pripao je gostima koji su dolazili do maksimalnih tri gola prednosti, ali je Srbija u poslednjih desetak minuta zaigrala mnogo bolje te donela izjednačenje. Pivot Lazar Kukić je bio nezaustavljiv, sva tri njegova šuta su završila u mreži, pa se u samom finišu prvog dela igralo gol za gol.

Foto: Starsportphoto

Sa početkom drugog dela stigla je i bolja igra naših momaka koji su konačno došli do prednosti. Delovalo je da su imali sve u svojim rukama, ali je devetominutni period bez postignutog gola sve pokvario.

Povela je Srbija 25:24, ali nije uspela da odbrani poslednji napad Hrvatske okončan golom Domagoja Duvnjaka te je utakmica završena nerešenim rezultatom. Sada je pred našom reprezentacijom jako težak zadatak jer će u nastavku morati da slavi na teškim gostovanjima u Zadru i Briselu. Naredni meč protiv "kockastih" igra se u nedelju od 20.30.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroslav moric

pre 5 godina

vukovar je srbija orilo se sinoc a veseli spiker umirivao srpsko pucanstvo tj. gledaoce.ulaz bese besplatan a tek 5 tisuca posetioca tj. gledaoca.

tadija64ZEMUN

pre 5 godina

nije SRBIJA ispustila pobedu,nego trener(selektor),kad je pred kraj utakmice u dva navrata(bez razloga) igrao bez golmana,pa smo primili dva laka gola,a nasi momci su se sjajno borili protiv jakog protivnika.najzad imamo ,posle duzeg vremena, dobrog pivota tako da Marsenic moze da igra samo u odbrani

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija