• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2019

10:06

DOMINACIJA MERCEDESA! Botas prvi kreće u Kini, Hamilton drugi

Ostali sportovi

DOMINACIJA MERCEDESA! Botas prvi kreće u Kini, Hamilton drugi

Podeli vest

Finski automobilista i vozač Mercedesa Valteri Botas osvojio je pol-poziciju za Veliku nagradu Kine

On je vremenom 1.31.547 došao do pozicije broj jedan pred trku, a samo 0.023 delova sekunde iza njega bio je klupski kolega Luis Hamilton, koji će mu praviti društvo u prvom startnom redu.

U veoma neizvesnoj bici za pol-poziciju, treće i četvrto mesto pripalo je dvojici vozača Ferarija Sebastijanu Fetelu i sjajnom Šarlu Lekleru, koje je takođe delilo nekoliko delova sekundi.

HAMILTON ŠOKIRAO NAVIJAČE! Britanac razmišlja o povlačenju iz Formule 1!

Zanimljivo, prvih 10 mesta zauzelo je pet ekipa i to su vozači jedan uz drugog u paru. Pa tako peto i šesto mesto zauzimaju Maks Ferštapen i Pjer Gasli iz Red bula, sedmo i osmo Danijel Rikardo i Niko Hulkenberg iz Renoa i Kevin Magnusen i Roman Grožan iz Hasa.

Posle dve trke u generalnom plasmanu Botas je prvi sa 44, Hamilton drugi sa 43, Maks Verstapen treći sa 27 bodova. Slede Lekler sa 26 i Fetel sa 22 boda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija