• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2019

23:45

NOVI NEUSPEH VATERPOLISTA CRVENE ZVEZDE! I Breša uzela meru crveno-belima u Beogradu!

Ostali sportovi

NOVI NEUSPEH VATERPOLISTA CRVENE ZVEZDE! I Breša uzela meru crveno-belima u Beogradu!

Podeli vest

Vaterpolisti Crvene zvezde doživeli su večeras 12. poraz ove sezone u Ligi šampiona pošto su u Beogradu izgubili od Breše 13:9 (4:1, 5:3, 4:3, 0:2).

U poslednjem meču na bazenu "Milan Gale Muškatirović" u elitnom takmičenju, crveno-beli su i dalje ostali bez ijednog boda na začelju A grupe.

Najefikasniji je bio Veljko Tankosić iz Zvezde sa pet golova, dok su se u italijanskom timu istakli Zeno Bertoli sa tri i Pjetro Filjoli sa dva.

Crvenoj zvezdi su preostala još dva gostovanja do kraja, Barseloneti 24. aprila i Pro Reku 15. maja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija