• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2019

08:13

VREME JE ZA MARATON! Dan kad Beograd šalje NAJLEPŠU sliku u svet!

Ostali sportovi

VREME JE ZA MARATON! Dan kad Beograd šalje NAJLEPŠU sliku u svet!

Podeli vest

Vreme je za maraton! Ulicama našeg glavnog grada trčaće preko 8.000 atletičara iz celog sveta

Oko 10.00 start pucanj daće znak za početak velike trke. U blizini Crkve Svetog Marka maratonci će krenuti po slavu i pobedu.

Nešto kasnije 20.000 rekreativaca oprobaće se u "Trci zadovoljstva". Na ulicama našeg glavnog grada sve će biti u znaku 32. beogradskog maratona, čiji je promoter legendarni dugoprugaš Pol Tergat.

SVI NA MARATON! Beograd po 32. put domaćin prestižne trke!

Ovaj događaj izuzetno je i turistički značajan za Beograd, a pored samog maratona biće i muzičkog programa, kao i veliki broj kulturnih aktivnosti oko same trke.

Beograd je svet!

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija