• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.04.2019

10:02

IGRAČI NISU IMALI ZA SOK I ČOKOLADU! Vujović naspustio Železničar i progovorio o dubiozi niškog kluba!

Ostali sportovi

IGRAČI NISU IMALI ZA SOK I ČOKOLADU! Vujović naspustio Železničar i progovorio o dubiozi niškog kluba!

Podeli vest

Legendarni Veselin Vujović podneo je ostavku na mesto trenera rukometaša Železničara, objavio je niški klub

Vujović se na takav potez odlučio nakon poraza u Novom Sadu od Vojvodine 23:22 i zbog velikih finansijskih problema unutar kluba, bez obzira što su iz Železničara hteli da ga zadrže.

- Mislim da je ovo moralan čin posle dva poraza, a i posle jedne duge, teške sezone, koja je od početka do danas sve, samo ne jedna dobra sezona za klub i mene. Veliki teret sam nosio na svojim plećima. Ne mislim da je iko imao lošu nameru, nikome ništa ne zameram, ali sam radio u nenormalnim uslovima, sa čestim finansijskim problemima i ne mogu više - rekao je Vujović na konferenciji za novinare.

U kakvoj se dubiozi našao niški klub Vujović je objasnio rečima da nisu imali ni za elementarne stvari.

Dogovorili smo se neke stvari, a onda dolazim u situaciju da u 10 uveče ne znam da li ćemo imati autobus da odemo na utakmicu. Igrači nemaju novac za sok ili čokoladu u pauzama na putu, da ne pominjem isterivanje iz stanova zbog neisplaćene kirije... Kako da motivišem igrača da se bori, gine na treningu ili utakmici ako tog dana nije jeo ili treba da ga izbace iz stana - rekao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

Osvajač olimpijskog i svetskog zlata kao igrač sa tadašnjom Jugoslavijom, kao i dva puta prvak Evrope sa šabačkom Metaloplastikom, na klupi Železničara zadržao se devet meseci.

Rukometaši Železničara nalaze se na trećem mestu na tabeli plej-ofa Superlige Srbije sa četiri boda manje od lidera Vojvodine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija