• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2019

13:31

(VIDEO) TRI STAVIČNA UDARCA U GLAVU I POSAO JE ZAVRŠEN! "Ubica" je bio na kolenima, a onda je uradio OVO!

Ostali sportovi

(VIDEO) TRI STAVIČNA UDARCA U GLAVU I POSAO JE ZAVRŠEN! "Ubica" je bio na kolenima, a onda je uradio OVO!

Podeli vest

Na MMA meču koji je Belator organizovao u Birmingemu Fabijan Edvards nokautirao je Falka Neta sa nekoliko brutalnih udaraca u glavu

Edvards je još jednom opravdao nadimak "Ubica". Završio je na podu, ali se odbranio sa nekoliko silovitih udaraca.

Portugalac je primio tri strašan udarca u glavu, polako je gubio tlo pod nogama, a onda je "Ubica"  završio posao još jednim razornim udarcem. Laktom je raspalio Neta i stavio tačku na ovaj duel.

Edvards inače trenutno ima skor od sedam pobeda na isto toliko mečeva.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija