• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2019

18:41

(FOTO) OSVOJILE TITULU PA SE SKINULE! Vrele fotografije italijanskih odbojkašica, trener ljubio igračicu!

Ostali sportovi

(FOTO) OSVOJILE TITULU PA SE SKINULE! Vrele fotografije italijanskih odbojkašica, trener ljubio igračicu!

Podeli vest

Odbojkašice italijanskog Imoko voleja postale su šampionke ove države, što i ne bi bilo toliko čudno da nisu odlučile da ovo dostignuće proslave obnaživanjem u svlačionici

Kad je bal nek' je bal. Verovatno su tako razmišljale nove italijanske šampionke koje se nisu ustezale da pokažu atribute, ali i da ih obelodane na popularnim društevnim mrežama.

 

 

To, međutim, nije sve. Pravi šou je nastao kada je trener ekipe Danijele Santaerli počeo da ljubi jednu od odbojkašica, ali za to nije bilo potrebno da odu u svlačionicu, već je romansa krenula na samom parketu.

 

 

Podsetimo, Imoko je i prošle sezone osvojio trofej, a tada se jedna od igračica skinula gola.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija