• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.05.2019

15:32

DOMINACIJA! Hamilton najbrži na prvom treningu u Monaku!

Ostali sportovi

DOMINACIJA! Hamilton najbrži na prvom treningu u Monaku!

Podeli vest

Vozač Mercedesa Luis Hamilton ostvario je najbrže vreme na prvom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Monaka

Hamilton je ostvario vreme od minut i 12,106 sekundi, a drugi je bio Maks Verstapen iz Red Bula sa 0,059 sekundi zaostatka.

Treći je bio Valteri Botas iz Mercedesa sa zaostatkom od 0,072. Četvrti i peti bili su vozači Ferarija Šarl Lekler i Sebastijan Fetel sa zaostatkom od 0,361 odnosno 0,717 sekundi.

Na Hamiltonovom bolidu ispisana je poruka: "Hvala Niki", kao izraz poštovanja za trostrukog šampiona i čelnika Mercedesa Nikija Laudu, koji je umro u utorak.

(FOTO) HAMILTON OPET ODUVAO RIVALE! Dominacija Mercedesa na "Katalunji"!


U svih pet trka ove sezone vozači Mercedesa osvojili su prva dva mesta, a Hamilton ima sedam bodova više od Botasa u generalnom plasmanu.

Drugi trening na programu je kasnije, a treći se vozi sutra uoči kvalifikacija koje počinju od 15 časova. Trka za Veliku nagradu Monaka na programu je u nedelju od 15.10


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Raaza

pre 4 godine

Hamilton je nezadziv, ubedjen sam da ce oboriti Shumaherov broj osvojenih titula prvaka sveta.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija