• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2019

20:35

(FOTO) NOKAUTIRAĆU MRVALJA I OBRADOVATI MOJE BEOGRAĐANE! Veljko Ražnatović samouvereno dočekuje meč protiv Hrvata!

Ostali sportovi

(FOTO) NOKAUTIRAĆU MRVALJA I OBRADOVATI MOJE BEOGRAĐANE! Veljko Ražnatović samouvereno dočekuje meč protiv Hrvata!

Podeli vest

Deceniju čekan bokserski spektakl "Poklon Beogradu" biće održan u petak od 17.30 u hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu!

Meč večeri biće bitka za WBC titulu prvaka Mediterana između našeg Marka Nikolića i Italijana Adrijana Sperandija, ali po atraktivnosti rivala najviše pažnje privlači duel pre tog. U ring će najperspektivniji srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (22) i Hrvat iz Čapljine (Bosna i Hercegovina) Petar Mrvalj (26).

Foto: Informer

 

Na merenju Srbin se Hrvatu odmah uneo u lice. Petar je skretao pogled, ali mu je stavljeno do znanja šta ga čeka u srpskoj prestonici.

Sloba uz borce u hali!

Sloba Radanović, jedan od najpopularnijih pevača u zemlji, pružio je podršku našim borcima na merenju, pre svega prijatelju Marku Nikoliću.

- I sam sam dugo trenirao boks, strašan sport. Ovo su sve bokserske veličine, uživaću na spektaklu - poručuje Radanović.

- Spreman sam! - ispalio je Veljko kao iz topa u razgovoru sa medijima i u dahu nastavio:

- Svaki dan po dva, tri treninga, nedeljama unazad - staće u taj jedan meč. Nadam se da će biti kratak, da ću nokautirati Petra. Nisam gledao njegove borbe, ne zanima me. Znam šta ja mogu i nadam se da će publika na debiju u mom rodnom gradu biti zadovoljna onim što ću
prikazati.

Sa druge strane, Mrvalj je bio dosta umereniji u izjavama.

- Vidim da je Veljko davao korektne izjave kada su ga pitali o politici, to mi je jako bitno. Mi smo sportisti, bokseri - neka bolji pobedi u ringu. Verujem u sebe, ali znam i da je moj rival jak, spreman, željan pobeda.Videćemo ko će se radovati - rekao nam je Mrvalj.

Foto: Informer

 

Meč Ražnatović - Mrvalj biće deseti od ukupno 11, koliko će ljubitelji boksa moći da pogledaju tokom revije. Ulaznice po ceni od 300 i 600 dinara mogu se kupiti i u četvrtak od 10 sati pa do početka spektakla na blagajni hale "Ranko Žeravica"
 

VELJKOV UČINAK U KARIJERI
Mečeva 6
Pobeda 6
Pobeda nokautom 3
UČINAK PETRA MRVALJA
Mečeva 19
Pobeda 9
Pobeda nokautom 4
Poraza 10
Poraza nokautom 9

11 SPEKTAKULARNIH MEČEVA

Stefan Čolović - Filip Milutinović
Saida Bukvić - Snežana Šiljković
Luka Šumarac - Jovan Smilić
Ersan Gurdijeljac - Bogdan Drašković
Miljan Rovčanin - Slobodan Ćulum
Aleksandar Konovalov - Andrej Moravek
Vladan Babić - Mihal Lukačik
Nikola Sjekloća - Moris Positi
Boban Filipović - Marino Goles
Veljko Ražnatović - Petar Mrvalj
Marko Nikolić - Adriano Sperandio



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija