• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2019

22:57

SRPKINJE NA KORAK OD PLASMANA NA SVETSKO PRVENSTVO! Naše rukometašice razbile Poljakinje u Zrenjaninu

Ostali sportovi

SRPKINJE NA KORAK OD PLASMANA NA SVETSKO PRVENSTVO! Naše rukometašice razbile Poljakinje u Zrenjaninu

Podeli vest

Ženska rukometna reprezentacija Srbije napravila je veliki iskorak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo pošto je u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu slavila protiv Poljske 33:19

Pred oko 2.000 gledalaca presudio je početak meča iako je već u trećem minutu Kristina Graovac dobila crveni karton nakon što je pokušala da preseče kontru Poljakinja, ali je zakačila rivalku pa je Srbija ostala samo sa jednim golmanom.

Lako je Srbija došla do 5:1, a posle je sve išlo u istom ritmu do konačnih "plus 14".

GRBIĆ LJUT POSLE PORAZA OD JAPANA! Seletkor Srbije poslao poruku posle koje bi igrači trebalo ozbiljno da se zapitaju

Srbiju je sa sedam golova predvodila Stojiljković, sa po šest su pratile Lavko i Liščević, a Krpež - Šlezik je postigla pet.

Revanš će biti odigran 6. juna u Lubinu, a Svetsko prvenstvo će se održati od 30. novembra do 15. decembra u Japanu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija