• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2019

08:00

(VIDEO/FOTO) KAKAV ŠOK, DŽOŠUA NOKAUTIRAN! Bucko ga rušio četiri puta i uzeo mu sve titule!

Ostali sportovi

(VIDEO/FOTO) KAKAV ŠOK, DŽOŠUA NOKAUTIRAN! Bucko ga rušio četiri puta i uzeo mu sve titule!

Podeli vest

Meksikanac Endi Ruiz junior napravio jednu od najvećih senzacija pošto je u Njujorku tehničkim nokautom u sedmoj rundi spektakularno pobedio svetskog teškaškog prvaka Entonija Džošuu

Ruizu je u meč ušao kao zamena za Džarela Milera. Niko mu nije davao prevelike šanse protiv aktualnog prvaka koji nema poraz u 22 profesionalne borbe. Ali, Meksikanac je zasluženo slavio i sada drži  titule po WBA, IBO, IBF i WBF verziji s fantastičnom skorom - 33-1.

Foto: Tanjug/AP

 

U prve dve runde nije bilo prevelikih uzbuđenja. Ali, u trećoj je Džošua poslao izazivača na pod. Bez dileme su svi mislili da je to početak kraja Ruiza. Međutim, on je nekoliko trenutaka kasnije uzvratio istom merom, pa se Džoša našao na podu uz odbrojavanje.

Ruiz je propustio priliku da dokrajči šokiranog Britanca, ali je pred kraj runde skoro izbacio Džošuu iz ringa kada je nasrnuo na njega. Sudija mu je ponovo brojao, pa ga je ovog puta spasilo zvonio. 

Foto: Tanjug/AP

 

Posle nekoliko mirnih rundi, u sedmoj je Meksikanac sjajnom kombinacijom još jednom je srušio Džošuu. Uspeo je da se vrati na noge mada potpuno uzdrman, pa nije izdržao novi napad Ruiza koji ga je poslao u ponovo na kolena.

Entoni se ponovo pridigao, nije znao šta ga je snašlo, sudija ga je poslao u ugao, a nekoliko trenutaka kasnije prekinuo meč. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marius

pre 4 godine

Još da si dovoljno pametan, znao bi da je Joshua britanac...

RINGISPIL

pre 4 godine

CAK SU I VIDEO UKINULI DA NE VIDIMO SRAMOTU. VIVA MEXICO.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija