• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2019

12:41

OSVETNIČKI NOKAUT! Rival mu pretio, Srbin mu "skinuo glavu", pa zaradio VELIKI BONUS!

Ostali sportovi

OSVETNIČKI NOKAUT! Rival mu pretio, Srbin mu "skinuo glavu", pa zaradio VELIKI BONUS!

Podeli vest

Velika pobeda za MMA borca Aleksandra Rakića... On je u okviru meča koji je UFC organizovao u Švedskoj pobedio Džimija Manuvu a sama uvertira bila je više nego zanimljiva

Rakić je rivala nokautirao posle svega 47 sekundi. Poslao ga je na spavanje, a pobedu je burno slavio. Na kraju je ipak spustio loptu, pa je navijačima uputio izvinjenje.

 

 

- Poštovanje Džimiju, znamo se dugo, dajmo mu aplauz, hvala ti Džimi. Šveđani, izvinite za moje ponašanje, pun sam emocija, lepo mi je da budem ovde, volim grad, hvala vam i izvinite još jednom - rekao je Rakić.

(VIDEO) UĆUTKAO PUBLIKU! Srbin strašnim udarcem nogom USPAVAO rivala za 47 sekundi!

Ipak, Srbin je za ovaj meč imao dodatni motiv. Dok je on bio korektan, Manuva je uz osmeh rekao da će mu "otkinuti glavu". To je nateralo Rakića da u borbu uđe još jače.

I za kraj, za jedan od najboljih nokauta godine, ovaj MMA borac zaradio je dodatnih 50.000 dolara! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija