ŠPANOVIĆKA OTVARA LETNJU SEZONU! Najbolja srpska atletičarka od Rima brusi formu za Svetsako prvenstvo u Dohi!

ap photo

11:06 Ostali sportovi 0

Tanjug | 05. 06. 2019.

ŠPANOVIĆKA OTVARA LETNJU SEZONU! Najbolja srpska atletičarka od Rima brusi formu za Svetsako prvenstvo u Dohi!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović mintingom Dijamantske lige u Rimu u četvrtak otvara letnju sezonu u skoku u dalj

Posle osvajanja treće uzastopne titule prvaka Evrope u dvorani, Španović počinje od Rima, a zatim i Zenice, Sekešfehervara, Londona, Skoplja, Birmingema, i Brisela pripremu za Svetsko prvenstvo u Dohi, gde želi prvo zlato.

- Za razliku od predhodnih godina Ivanin cilj biće u oktobru, a ne u avgustu (SP u oktobru zbog velikih vrućina prim. aut). To znači da formu polako treba podizati. U Rimu će skakati iz kraćeg zaleta i zadatak je da doskoči na daljine 6,60 ili 6,70 metara, što je za ovaj period više nego odlično. Treba biti vrlo obazriv jer je prvi put u istoriji glavno takmičenje u oktobru. Treneri su stavljeni pred veliki ispit - poručio je trener Španovićeve, Goran Obradović.

Španović sezonu na otvorenom kreće u četvrtak od 18.25.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]