• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2019

15:29

ŠUMI TRENUTNO NIJE SA NAMA, ALI...Supruga Korina i Berni Eklston progovorili o legendi Formule 1

Ostali sportovi

ŠUMI TRENUTNO NIJE SA NAMA, ALI...Supruga Korina i Berni Eklston progovorili o legendi Formule 1

Podeli vest

Dokumentarni film o legendarnom vozaču Formule 1 Mihaelu Šumaheru koji se oporavlja od povrede glave krajem godine bi trebalo da ugleda svetlost dana

Na filmskom festivalu u Kanu predstavljen je dokumentarac, a o filmu je govorio i Berni Eklston.

- Šumi trenutno nije sa nama, ali na sva će vam pitanja on sam odgovoriti. Kada se oporavi -  rekao je nekadašnji prvi čovek Formule 1.

Nesreća na skijanju se dogodila 2013. godine. Šumaher je bio godinu dana u bolnici, a nakon toga je prebačen u svoju vilu u Švajcarskoj na kućno lečenje.

(VIDEO) OVO LEDI KRV U ŽILAMA! Pogledajte prve kadrove iz filma o legendarnom Šumaheru!

Njemački tabloidi redovno objavljuju lažne informacije o njegovom stanju, a pojavljivale su se i fotografije. Međutim, porodica je sve demantovala. Javnost ni nakon pet godina ne zna u kakvom je stanju legenda Formule 1, a prvi put nakon pada porodica sedmostrukog šampion sveta dozvolila je sada kamerama da uđu u porodičnu vilu u kojoj se oporavlja proslavljeni as.

- On je borac i neće se predati. U najboljim je mogućim rukama i činimo sve što je moguće da mu pomognemo - rekla je Korina, Šumaherova supruga. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija