• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.06.2019

14:21

PRETE SKANDALOM! "Ako Srbija igra na Palama, mi ćemo u Pazaru protiv Kosova"

Ostali sportovi

PRETE SKANDALOM! "Ako Srbija igra na Palama, mi ćemo u Pazaru protiv Kosova"

Podeli vest

Predsednik Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine Alija Fatić žestoko je reagova na najavu odigravanja prijateljske utakmice odbojkašica Srbije i Azerbejdžana na Palama i poručio da će, ako se to zaista desi, selekcija BiH tražiti da igra u Novom Pazaru protiv Kosova ili Turske

- Niko nas nije kontaktirao, niti smo mi dali bilo kakvu saglasnost. Ja sam predsednik Saveza za celu BiH i tako se ponašam. Imam odličnu saradnju s klubovima iz RS, ali ovo što sada stiže iz Srbije nije dobra stvar - izjavio je Fatić.

On je dodao da OSBiH neće dati saglasnost, ali i ukoliko se utakmica odigra, spremiti odgovor.

- Ukoliko se ta utakmica odigra, mi ćemo zakazati utakmicu u Novom Pazaru protiv Kosova ili možda Turske. Da vidimo kako će se tada osećati Zoran Gajić i Odbojkaški savez Srbije koji nam se uopšte nije javio - poručio je Fatić.

NAŠA LAVICA USKORO PONOVO NA TERENU! Bojana Milenković za "Informer" o Ligi nacija, školskom drugu koji je zaludeo pola Evrope, povredi, psima, Tokiju...


Odbojkašice Srbije biće na pripremama na Palama od 4. do 18. jula i zakazale su prijateljsku utakmicu protiv Azerbejdžana.

To nije prvi put, pošto su prošle godine u Republici Srpskoj, u Banjaluci, odigrale utakmicu protiv Bugarske, s tim da tada nije bilo "zamerki" iz Odbojkaškog saveza BiH.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Millan71

pre 4 godine

gospodo iz Sarajeva. Slobodno organizujte pripreme svoje reprezentacije gde god hoćete u Srbiji i ostavite koji dinar kao što mi ostavljamo u BIH, jer to je poenta turizma a i sportskih priprema u celome svetu. A onda kao dobri gosti (kao što smo mi uvek domaćini), za sparing partnera pozovite neku pravoslavnu reprezentaiju, jer mi smo ovoga puta doveli čisto muslimansku. Sa Turskom smo u nikad boljim odnosima i rado je viđen gost. Srpski sportisti-reprezentativci su ikone u Turskoj. Što se šiptara tiče tu se naše gostoprimstvo završava. Oni su kukavice da bi došli. A i ako bi pokušali ne bih da nagađam šta bi bilo sa njima a i savama tako nevaspitanim gostima. Ti jadni Alija si samo za žaljenje. Malograđanine, mediokritetu, koji si ti k...c da se gospodin Gajić tebi javlja, a još manje da traži neko odobrenje od tebe. Upitaj se da li si ti možda kriv za nedostatak komunikacije među savezima, upravo ovakvim svojim šovinističkim izjavama. Mrzak vam je Azerbejdžanski polumesec a Turski valja, jel de. Zabrani te im onda ulaz u BIH i rešili ste problem. Neće biti utakmice.

Goran Dimitrijevic

pre 4 godine

Siptarima nedati da privire u Pazar a poturice neka dodju kod brace po veri.E sad sto ne mogu iako silno zele da poreknu SRPSKO poreklo to je njihova stvar.Ovo mi lici na ovcu koju vuk rani.Ona umesto da bezi od njega i nadje spas,trci za njim u smrt.To sam video vise puta dok sam kao dete cuvao ovce na Rogozni.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija