• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2019

21:33

I OVO DOČEKASMO! HRVATI ODUŠEVLJENI SRBIMA: Bez zvižduka, vaterpolo reprezentacija dočekana je gospodski!

Ostali sportovi

I OVO DOČEKASMO! HRVATI ODUŠEVLJENI SRBIMA: Bez zvižduka, vaterpolo reprezentacija dočekana je gospodski!

Podeli vest

Hrvatski mediji oduševljeni su gostoprimstvom Beograđana u finalu Svetske lige na Tašmajdanu

Srbija je slavila u dramatičnom finalu golom Filipa Filipovića 12:11. Hrvatski mediji, iako tuguju posle poraza, pišu i o nekim lepim stvarima, da nije bilo zvižduka himni.  

- Hrvatska vaterpolo reprezentacija dočekana je gospodski u finalu Svetske lige protiv Srbije. Nekoliko hiljada navijača bodrilo je domaće vaterpoliste na bazenu na Tašmajdanu, a hrvatsku himnu "Lijepu našu" ispratili su džentlmenskim aplauzom. Hrvatska himna je intonirana, nije se čuo nijedan zvižduk. Tek po završetku nekoliko gledalaca uputilo je par zvižduka, ali onda ih je progutao snažan aplauz isto kao i pre četiri dana, kada su Srbi bili bolji sa 11:10. Pobedu je odneo i srpski deo tribina - piše portal index.hr.

(VIDEO) PONOSAN SAM ŠTO SAM SRBIN! Junak Filipović: Ovo je pobeda za navijače, pokazali smo DA SMO JEDNA NACIJA!

Foto: Starsportphoto

 

(VIDEO) BOŽE PRAVDE GRMELO NA TAŠU! Ovim momcima NI OLUJA NIŠTA NE MOŽE!

Nastavilo se hvalospevima na račun selektora Dejana Savića i Ivice Tucka.

Veliko prijateljstvo i pravo ogledalo sporta pokazali su svima Ivica Tucak i Dejan Savić, dva selektora i veliki prijatelji koji su zajedništvom dali pravi primer igračima, ali i svim na finalnom turniru Svetske lige. Nije ovo prvi put da Tucak i Savić oduševljavaju. Pre tri godine vaterpolo klasik igrao se na Olimpijskim igrama u Riju. Srbi su tada takođe slavili (11:7), ali je tu utakmicu obeležio događaj posle kraja susreta. Hrvatski selektor došao je do Dejana Savića, zagrlio ga i čestitao mu na zlatu. Godinu dana posle taj se zagrljaj ponovio. Bilo je Svetsko prvenstvo u Budimpešti, a u polufinalu je Hrvatska pobedila Srbiju sa 12:11. Selektor Srbije ostao je tada veliki u porazu, otišao je do naše strane i zagrlio Ivicu Tucka - piše pomenuti portal.

Foto: tanjug

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ge

pre 4 godine

Glup narod, zato nas i ceka ponovo klanje u redovima. Foliramo se kako smo pametna nacija, a ustvari imamo mozak jedne prepelice. Ko tebe kamenom ti njega tocilom u glavi. Britanci su osvojili svet ovakvim stavom, a mi cemo dobrotom izgleda izgubiti i Vasilija ostroskog.

Lola

pre 4 godine

A kako su srpski vaterpolisti jedva izvukli zive glave u Splitu...

moma52

pre 4 godine

Vaterpolo ipak gledaju normalni i pametni ljudi i ovakva reakcija je čekivana ! Fudbal vode i upravljaju njime kriminalci,hulgani,najniži intelektualni nivo ljudske vrste,gde se obrće i krade veliki novac,pa će i za 100 godina biti isto i u Splitu i u Beogradu. Milina je bilo gledati decu ,devojke,žene i momke kako bodre našu reprezentaciju, baš gospodski po "pasjem" vremenu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija