• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.08.2019

12:07

DRŽAVA POMAŽE VATERPOLU! Jelenić: Partizan je dobio duplo više nego što je tražio!

Ostali sportovi

DRŽAVA POMAŽE VATERPOLU! Jelenić: Partizan je dobio duplo više nego što je tražio!

Podeli vest

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić rekao je da je velika stvar za vaterpolo klubove to što je Vlada Srbije prihvatila da finansijski pomogne njihov rad, kao i da će neki klubovi dobiti više sredstava nego što su tražili

- To je fantastična vest za srpski vaterpolo. Svi klubovi ce dobiti određenu pomoć. Država može da pomogne deo, a svaki klub se snalazi kako se snalazi. To je pod okvirom lokalne samouprave i kako se koji klub snađe - rekao je Jelenić gostujući u jutarnjem programu na TV Prva.

Novčana sredstva dobiće 23 muška kluba (učesnici Regionalne lige, Prve i Prve B lige ) i šest ženskih klubova, a Jelenić je istakao da će neki klubovi dobiti i više sredstava nego što su tražili.

STIŽE POMOĆ! VK Partizan: Hvala Vučiću i Jeleniću!
 

- U dugovoru sa predsednikom Aleksandarom Vučićem Vaterpolo savez ce dobiti sredstva koja ce podeliti klubovima. Normalno, neće svi klubovi dobiti isto. Prioritet su klubovi koji igraju na međunarodnoj sceni. Svi ti klubovi, a to je devet muških i dva ženska, dobili su pitanje od Saveza koliko im sredstava treba. Svi su odgovorili pismeno i od tih devet klubova, šest je dobilo više nego što je tražilo. Partizan je dobio duplo više nego što je tražio - rekao je Jelenić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija