• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2019

17:14

(VIDEO) VELIKI DAN ZA FERARI! Lekler slavio u VN Belgije za prvu pobedu u karijeri, a gest posle trijumfa je oduševio sve

Ostali sportovi

(VIDEO) VELIKI DAN ZA FERARI! Lekler slavio u VN Belgije za prvu pobedu u karijeri, a gest posle trijumfa je oduševio sve

Podeli vest

Mladi vozač Ferarija Šarl Lekler slavio je u trci Formule 1 za Veliku nagradu Belgije zabeleživši prvi trijumf u karijeri

Bila je ovo prva pobeda za Fereri u ovoj sezoni nakon 12 propuštenih šansi u senci trijumfa svetskog šampiona Luisa Hamiltona.

Iza Leklera završio je dvojac Mercedesa - drugi je bio Luis Hamilton, treći Valteri Botas, a mladić rođen pre 22 godine u Monte Karlu pobedu je posvetio tragično preminulom vozaču Formule 2 Antoanu Iberu, koji je dan radnije stradao.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija