• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2019

19:48

BILE SMO NA VIŠEM NIVOU! Brankica Mihajlović optimistična pred finale Evropskog prvenstva!

Ostali sportovi

BILE SMO NA VIŠEM NIVOU! Brankica Mihajlović optimistična pred finale Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Odbojkašica reprezentacije Srbije Brankica Mihajlović prokomentarisala je pobedu u polufinalu Evropskog prvenstva nad Italijom (3:1), a osvrnula se i na potencijalne protivnike u finalu

- Sada možemo malo da se opustimo i vidimo ko će nam biti naredni protivnik. Volela bih da igramo protiv Poljske, igrati protiv Turske pred njenom publikom može da bude veoma teško - rekla je Mihajlović.

Jedna od najboljih svetskih odbojkašica ističe da ekipi pobeda protiv Italije mnogo znači, te da je Srbija bila na višem nivou.

BRAVO, DEVOJKE - IDEMO PO ZLATO! Srpkinje preslišale Italijanke za finale Evropskog prvenstva!

- Igrali smo protiv velikog tima. Protiv Italijanki smo igrali i finale Svetskog prvenstva. Ali mi smo odradile sve na višem nivou u odnosu na prethodne mečeve. Dobro smo napadale - zaključila je ona.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija