• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2019

11:14

(VIDEO) ZVER IZ DAGESTANA! Habib zadavio protivnika i odbranio titulu!

Ostali sportovi

(VIDEO) ZVER IZ DAGESTANA! Habib zadavio protivnika i odbranio titulu!

Podeli vest

Habib Nurmagomedov je nepobediv - savladao je Dastina Pojrijera na UFC događaju u Abu Dabiju i odbranio titulu u lakoj kategoriji

Ni pauza od 11 meseci nije ostavila traga na sjajnog borca, koji je zabeležio 28. uzastopnu pobedu, i dalje je bez poraza.

Amerikanac je dva puta imao priliku za prekid, prvu kada je sjajnim desnim krošeom u drugoj rundi pogodio Habiba u bradu i uzdrmao ga, a drugi put u trećoj rundi, ali nije imao dovoljno snage da završi posao. 

 

(VIDEO) NIJE U GLAVU! Ovo je najbolniji udarac u borilačkim sportovima!

(VIDEO) OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Hrvat vratio UFC pojas, strašnim udarcima RAZNEO rivala!

Foto: reuters

 

Habib je radio ono što najbolje zna i, kao i sve protivnike do sada, Pojrijera "mrcvario" u klinču i parteru pre nego što je posao završio "gušenjem". Nakon borbe pokazao mu je veliko poštovanje i prodao je majicu koju je nosio tokom borbe. Rekao je da će sav prihod pokloniti Poirieru jer mu je to želja.

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija