• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2019

22:30

NIKAD NISMO IGRALI U OVAKVOM PAKLU! Terzić iskeno posle novog zlata: Nismo se čuli od buke, bilo gde drugde bi bilo lakše!

Ostali sportovi

NIKAD NISMO IGRALI U OVAKVOM PAKLU! Terzić iskeno posle novog zlata: Nismo se čuli od buke, bilo gde drugde bi bilo lakše!

Podeli vest

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić priznao je da nikada nije vodio ekipu u tako paklenoj atmosferi kao što je bio slučaj večeras protiv selekcije Turske u finalu Evropskog prvenstva

Terzić je istakao da je buka koju su domaći navijači napravili uticala da meč bude neizvesniji, a otkrio je i da je zbog toga komunikacija za našim odbojkašicama bila otežana.

- Verovatno da bi bilo lakše da nismo igrali u Turskoj. Ovo je bio pakao u kome nismo igrali. Od prvog do poslednjeg poena se nismo čuli. Teško je bilo igrati - rekao je Terzić posle meča.

Selektor Srbije je prokomentarisao i sjajnu partiju Bianke Buše, koja je u finišu meča donela prevagu.

- Znate kako, svi gledaju detalje na utakmici. Trebalo je osvojiti prvih šest. Bianka je pokazala da može da odradi i posao - rekao je Terzić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija