• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2019

08:15

SRPKINJAMA SAMO SET! Koreja jaka, četvrti poraza naših odbojkašica!

Ostali sportovi

SRPKINJAMA SAMO SET! Koreja jaka, četvrti poraza naših odbojkašica!

Podeli vest

Odbojkašice Srbije i četvrti put su poražene na Svetskom kupu, pošto su izgubile od Južne Koreje sa 3:1 (25:21, 25:18, 15:25, 25:23)

Nadigran je podmlađeni sastav Srbije, jer su naše devojke uspele da osvoje samo jedan set. Protivnice su u prvom setu rano povele sa 4:1, pa 10:5. Iako su Srpkinje nekoliko puta prilazile na dva poena zaostatka, nisu do kraja uspele da naprave preorket. 

U drugom setu se ravnopravna borba vodila do drugog tehničkog tajmauta. Tada su Korejke uspele da naprave seriju i od 16:15 odu na 21:16, te rutinski privedu set kraju.

KAMERUN DEKLASIRAN NA SVETSKOM KUPU! Odbojkašice Srbije ubedljive u Japanu!

ŠTETA! Odbojkašice Srbije poražene od Rusije na startu druge faze Svetskog kupa!

 

U nastavku su naše devojke zaigrale mnogo bolje, uspele su da dođu do trećeg seta i smanje minus na 2:1. Ali, Korejke su se vrlo brzo vratile, uspostavile kontrolu u četvrtom setu, koju su dobile i stavile tačku na meč. 

Ana Bjelica meč je završila sa 21 poenom, Jelena Blagojević je osvojila 15, a Katarina Lazović 11.

U narednom kolu Srbija igra protiv domaćina Japana.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija