• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

27.09.2019

08:11

(21.00, RTS 1, ARENA 1) "ORLOVI" IGRAJU POLUFINALE EVROPSKOG PRVENSTVA! Pašće Francuzi u Parizu!

Ostali sportovi

(21.00, RTS 1, ARENA 1) "ORLOVI" IGRAJU POLUFINALE EVROPSKOG PRVENSTVA! Pašće Francuzi u Parizu!

Podeli vest

Neće biti lako, ali očekujemo trijumf, poručuje Marko Podraščanin * Blizu smo šampionskog pehara i nadam se da ćemo ovog puta uspeti da pokorimo Evropu, kaže Aleksandar Atanasijević

 


Srušićemo Francuze usred Pariza i plasirati se u finale Evropskog prvenstva, poručuju srpski odbojkaši Marko Podraščanin i Aleksandar Atanasijević! "Orlovi" će se danas (21.00, RTS 1 i Arena sport1) sastati sa "trikolorima" u "Akor hotels areni" u polufinalu kontinentalnog šampionata.

Izazov

Ukoliko želimo da savladamo Francuze, moramo da odigramo najbolju partiju na prvenstvu
Aleksandar Atanasijević

 


Izabranici Slobodana Kovača su zasad neporaženi na EP, a Podraščanin veruje da će tako ostati i posle duela sa domaćim timom.

- Sve što smo dosad zamislili to smo i ostvarili, nadam se da ćemo tako i nastaviti. Stigli smo do polufinala, očekuje nas duel sa domaćinom. Svesni smo da neće biti lako, ali nadamo se uspehu. Uradićemo sve da srušimo Francuze na njihovom terenu - objašnjava Podraščanin.

Domaćin favorit

I pored dobrih partija u prvom delu prvenstva, svetske kladionice ne veruju u uspeh "orlova" u ovom meču. Kvota na trijumf Srbije je 3,00, dok su Francuzi u mnogo boljem položaju sa kvotom 1,30. Međutim, Podraščanin veruje u naš tim.

ŠOK U POLUFINALU! Slovenija pobedila Poljsku, Srbija na potezu!

JAK SERVIS I DOBAR BLOK RUŠE FRANCUZE! Kovač skovao plan za finale Evropskog prvenstva!

 

Foto: Tanjug

 

 

Lisinac: Nadamo se zlatu
 

Srednji bloker Srbije Srećko Lisinac veruje da će se naš tim boriti za najsjajnije odličje u Parizu.
- Francuzi imaju veoma kvalitetan tim i sa njima nemamo prava na greške. Spremni smo za ovaj meč i znamo šta možemo da očekujemo. Neće biti lako, ali nadamo se trijumfu i borbi za zlato - kaže Lisinac.

- Možda su oni blagi favoriti jer se igra na njihovom terenu, ali to je sve. Ne bih se ja mnogo obazirao na te stvari. Ako budemo igrali dobro kao dosad, neće biti nikakvih problema - poručuje Podraščanin.

Srbija je na prošlom Evropskom prvenstvu u Poljskoj osvojila bronzanu medalju. Korektor naše reprezentacije Aleksandar Atanasijević veruje da "orlovi", sa novim selektorom Slobodanom Kovačom, mogu da naprave korak više u odnosu na 2017. godinu.

- Ukoliko želimo da savladamo Francuze, moramo da odigramo najbolju partiju na prvenstvu. Moramo da budemo najjači kad je to najpotrebnije. Veoma smo blizu šampionskog pehara i nadam se da ćemo ovog puta uspeti da pokorimo Evropu - ističe Atanasijević.



Podrška navijača

Prvi deo takmičenja naši momci su odigrali u belgijskom Antverpenu, a sada će prvi put igrati u Parizu. Atanasijević veruje da će naši momci i u Francuskoj imati veliku podršku srpskih navijača.

- Za nas je bilo uživanje da igramo u Belgiji, tamo je bilo mnogo naših navijača. Nadam se da će ista situacija biti i danas protiv Francuske - zaključuje Atanasijević.

Bonus video



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija