• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2019

12:32

TAJSON PONIZIO MEJVEDERA: Ring ili ulica, razbio bih tog malog, uplašenog čoveka!

Ostali sportovi

TAJSON PONIZIO MEJVEDERA: Ring ili ulica, razbio bih tog malog, uplašenog čoveka!

Podeli vest

Samohvalisanje Flojda Mejvedera poprilično je iznerviralo legendarnog Majka Tajsona

Gvozdeni Majk nije mogao da prećuti na  Mejvederpve izjave da je najbolji bokser svih vremena 

- Da je Mejveder blizu veličine kakav je Muhamed Ali, smeo bi svoju decu sam da vodi u školu. Priča o nekoj veličini, a ne može da vodi decu u školu. Veličina se ne ogleda u tome kako štitite sebe od ljudi, ona se ogleda u tome da vas ljudi prihvataju. Ako ne sme sam da vodi decu u školu, on je samo jedan mali uplašeni čovek. Mali, uplašeni čovek - oštro je počeo legendarni šampion.

(FOTO) UŽAS, VIDI SE LOBANJA! Fjuri zaradio 47 šavova, pa osvojio 5.000 funti i popio pivo!

 

Kontroverzni bokser, čiju su karijeru obeležili silni ekscesi i u javnom i privatnom životu, koji su ga svakako zaustavili na putu da postane nedodirljiv, smatra da bi pobedio Mejvedera.

- Uostalom, da se potučemo, bilo to u ringu ili ulici, pa ja bih ga razbio! Ne bi tu čak ni bilo nekog meča, jednostavno bih ga razbio -  poručio je Majk.

 

 

Tajson je pre 14 godina okačio rukavice o klin, a u profi ringu imao je 50 pobeda i šest poraza. Mejveder takođe ima 50 pobeda, ali nijedan poraz. 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija