• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

29.09.2019

14:14

POTVRĐENO JE! Vajlder i Ortiz boksuju u novembru u Las Vegasu

Ostali sportovi

POTVRĐENO JE! Vajlder i Ortiz boksuju u novembru u Las Vegasu

Podeli vest

Američki bokser Diontej Vajlder braniće titulu svetskog šampiona u teškoj kategoriji WBC verzije u revanšu protiv Kubanca Luisa Ortiza 23. novembra u Las Vegasu


Kako je saopšteno, dva teškaša boksovaće u MGM Grand Garden areni u Las Vegasu.

Vajlder će ponovo boksovati sa Ortizom, iako se očekivalo da će boksovati protiv Britanca Tajsona Fjurija. Fjuri je nedavno rekao da očekuje borbu sa Vajlderom u februaru.

PROPALICE, TI SI SLEDEĆI! Tajson posle pobede prozvao Vajldera

KRVAVI BOKS! Tajson Fjuri preživeo, obliven krvlju odbranio titulu!

Foto: USA Today

 

- Radujem se borbi sa Ortizom. Nakon što nokautiram Kubanca, nokautiraću i Fjurija - već je počeo sa provokacijama Vajlder. 

Vajlder je još neporažen, a za titulu u WBC verziji pobedio je Ortiza tehničkim nokautom u 10. rundi, u martu 2018. godine.

(FOTO) KRVAVI FJURI! Krv šikljala na sve strane, zakrpili ga, pa pobedio posle 12 teških rundi

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija