• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2019

18:49

DA SE NE ZABORAVI ODAKLE DOLAZI! Vicešamionki Evrope u para stonom tenisu priređen emotivan doček u rodnom kraju!

Ostali sportovi

DA SE NE ZABORAVI ODAKLE DOLAZI! Vicešamionki Evrope u para stonom tenisu priređen emotivan doček u rodnom kraju!

Podeli vest

Ani Prvulović, vicešampionki Evrope u para stonom tenisu priređen je emotivan doček u njenom Svilajncu

Prijatelji, sportisti i učenici O.Š. ”Jovan Jovanović Zmaj” došli su da pozdrave i proslave veliki uspeh Svilajnčanke na Evropskom prvenstvu u Švedskoj. Ona je u Helsinborgu ostvarila tri pobede i poraz i na kraju osvojila srebrnu medalju za Srbiju.

Ani je dodeljena i novčana premija, a nju je u ime opštine uručila zamenica predsednika Opštine Dragana Radević. 

Rođena Svilajnčanka poslednjih godina živi u Novom Sadu i članica je stonoteniskog kluba osoba sa invaliditetom novosadske "Tvrđave - 021".

Ona je sa 15 godina doživela tešku saobraćajnu nesreću i trajno ostala u invalidskim kolicima. Uz pomoć porodice i prijatelja, nastavila je svoju borbu i počela da igra stoni tenis.

Ovaj sport ju je zaokupio i Ana više od deset godina profesionalno igra i vredno trenira.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija